RETRAT HUMORÍSTIC


Plaerdemavida era una de les donzelles més vulgars que tenia la princesa Carmesina, era una dona ja amb uns quants anyets, però els portava bastant bé ja que tothom la comparava amb la bella princesa Carmesina . Tenia un cos bell i proporcionat, amb una pell tan i tan blanca que quan no es rentava semblava estar bruta, i adoptava un color groguenc, com si estigues malalta.

En quan al seu caràcter podem dir que no es correspon al caràcter de les dones de l’època ja que té molt valor, en algunes ocasions es comporta com si fos el típic cavaller valent sense cap temor, és desvergonyida i molt sincera, ja que quan pensa una cosa la diu sense importar-li el que pensen els demés i les conseqüències que li pot portar, això porta com a conseqüència que Carmesina de vegades n’acabi farta. Cal remarcar els seus permanents pensaments eròtics, no gaires normals a l’època.

No trobem gaires descripcions físiques al llibre i per tan ens hem d’imaginar com era el seu aspecte, relacionat amb el cànon de bellesa de l’època.


No hay comentarios:

Publicar un comentario